středa 8. května 2013

Francouzský máslový koláč chinois

Minulý pátek na návštěvě u kamarádky jsem ho ochutnala a okamžitě chtěla recept. Výsledek mého prvního pokusu vidíte. Bohužel jsem musela vynechat rozinky, prostě se mi během stěhování někam zatoulaly. I tak byl naprosto úžasný, skoro nezbylo na snídani... ;-).

Dělala jsem ho podle receptu na MMB (s lehkými úpravami - vanilka a o trochu méně cukru), ale teď jsem našla recept, který mi přijde trochu lepší - nejen tím, že je v něm použita pravá vanilka, ale i proto, že mi přišlo, že krému by mohlo být o fous více... Vkládám tedy recepty oba.

Díky Evi, baví mě to inspirování se navzájem.



Recepty z internetu: MMB, toprecepty.cz

3 komentáře:

  1. Vypadá naprosto úžasně .... hmm, slíbila jsem rodině na neděli buchty, ale že by?:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Budou Vás milovat!!! Takže směle do toho ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jůůů to vypadá překrásně, asi taky vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat